Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα της Φιλοζωικής Οργάνωσης Σύμης

Η Φιλοζωική Οργάνωση Σύμης είναι μία μη-κερδοσκοπική οργάνωση, που βρίσκεται στο μικρό γραφικό νησί, Σύμη, λίγο βόρεια της Ρόδου, στα νότια Δωδεκάνησα.

Symi

Η οργάνωση ιδρύθηκε το 1997 και παρόλο που τα μέλη μας αλλάζουν με τα χρόνια λόγω μετακόμισης , ο κύριος σκοπός μας παραμένει ο ίδιος, να ελέγχουμε και να προστατεύουμε την υγεία και τη γενική κατάσταση των αδέσποτων ζώων του νησιού, ειδικά γάτων και σκύλων.

Η κατάσταση αυτή έχει βελτιωθεί ως ένα μεγάλο σημείο πιο πρόσφατα με τους ντόπιους να δείχνουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον και να είναι περισσότερο ενημερωμένοι σχετικά με τα αδέσποτα ζώα στους δρόμους μας. Ο πληθυσμός των γάτων είναι υπό έλεγχο και τα ζώα είναι πιο υγιή και ευτυχισμένα.

KittensΗ ύπαρξη της οργάνωσης (ΦΟΣ) βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στις χρηματικές προσφορές του κοινού και στο σημείο αυτό θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη συνεχή σας υποστήριξη και γενναιοδωρία. Η καλοσύνη σας και το πραγματικό ενδιαφέρον που δείχνετε για τα ζώα ενθαρρύνουν την ομάδα των αφοσιωμένων εθελοντών μας να συνεχίζει το έργο της και τους 12 μήνες του χρόνου.

Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την οργάνωση SAW/ΦΟΣ( π.χ. ποιοι είμαστε και τι ακριβώς κάνουμε) στις σελίδες ABOUT. Συχνά βάζουμε ειδήσεις της επικαιρότητας σχετικά με τις δραστηριότητές μας στις σελίδες NEWS, καθώς και οι πιο πρόσφατες πληροφορίες εμφανίζονται στους υπότιτλους δεξιά στην πρώτη σελίδα.

Σας καλούμε να μας στείλετε ό,τι ερωτήσεις και σχόλια έχετε για το έργο μας. Πληροφορίες επαφής βρίσκονται στη σελίδα CONTACT

Latest News

March Report

This month's report comes from Peter, one of our winter feeding volunteers.

February Report

The kittens who recently went over to the vet on Rhodes have each recovered well

Winter Report

Five rescued kittens and an adult cat are on an adventure today

December Report

Foodstuffs were distributed a couple of weeks ago and the weather has been pretty good which means that the street cats have had a really good start to the forthcoming winter period.

From The Pedi Cats

Many thanks to SAW for all our meat and biscuits.

November Report

Over the last few days, we have seen a sudden change in the weather here on Symi.


Η ΦΟΣ

στηρίζεται στις χρηματικές προσφορές.

Αν θέλετε να προσφέρετε κάτι παρακαλώ κάντε κλικ στο παρακάτω DONATE